bouwhelm

Weemen
Bouwnieuws

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand op de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps is van start gegaan. We nemen jou graag mee in het bouwproces aan de hand van leuke winacties, interessante feitjes en mooie verhalen. We hopen jou straks te mogen ontvangen in ons gloednieuwe pand!

"Eén van onze dromen gaat werkelijkheid worden! Weemen gaat bouwen."

De eerste stap richting de nieuwbouw van onze productielocatie is gezet. Afgelopen december 2021 tekenden Maarten en Twan Weemen de koopovereenkomst met Regionaal Bedrijvenpark Laarakker voor de aankoop van de hoekkavel op het bedrijvenpark in Haps.
Het familiebedrijf Weemen werd in 1974 opgericht door grondleggers Tiny en Ria Weemen. In 1978 werd het huidige pand aan de Kerkstraat in het Brabantse Haps gebouwd. Nu, 43 jaar later, kopen Maarten en Twan (tweede generatie) de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps. 

 

Twan Weemen: “Het is noodzakelijk om onze productie te centraliseren naar één locatie. Het is daarom een belangrijke stap in het bestaan van ons familiebedrijf. Daarnaast is het voor ons extra uniek dat we grond vlakbij ons ouderlijk huis kunnen aankopen. Vrijdag 17 december hebben we de ontwerpen van deze nieuwe locatie aan onze collega’s gepresenteerd. Deze ontwerpen zullen wij in het begin van 2022 aan de rest van Nederland presenteren.”
Maarten Weemen: “De kantoren in Gelderland (Nijmegen) en in Limburg (Venlo) blijven actief. Voor ons kantoor in Gemert gaan we op zoek naar een inspirerende locatie in de omgeving van Helmond of Eindhoven. Rond de zomer van 2022 gaat de schop in de grond, zodat we hopelijk een jaar later ons nieuwe pand kunnen gaan betrekken met de opening van het pand in 2024. Ook vieren we in dat jaar ons 50-jarig jubileum!”