bouwhelm

Weemen
Bouwnieuws

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand op de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps is van start gegaan. We nemen jou graag mee in het bouwproces aan de hand van leuke winacties, interessante feitjes en mooie verhalen. We hopen jou straks te mogen ontvangen in ons gloednieuwe pand!

Waarom we een ei hebben verstopt op de plek waar ons nieuwe pand nu staat? Eieren staan van oudsher symbool voor vruchtbaarheid en nieuw leven. De oude Germanen verstopten al eieren onder een laagje grond, in de hoop dat hun akkers op die manier vruchtbaar zouden worden.

Bovendien staat de schaal van het ei voor de aarde, het membraan voor lucht, het eiwit voor water en het eigeel voor vuur.  De vier elementen die samen één compleet geheel vormen.

Wij hopen natuurlijk dat ook deze plek zijn vruchten af gaat werpen. Een plek waar alles bij elkaar komt en waar we als totaalontzorger invulling kunnen geven aan nieuwe duurzame relaties en samenwerkingen. Nieuwe ontwikkelingen, ideeën, concepten en vooral ook nieuwe kansen voor een gouden toekomst. Voor jou en onszelf. Kortom: een broednest voor gedeelde successen!