Weemen home
Menu

Disclaimer

www.weemen.nl

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Weemen  is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van typ-, prijs-, en programmeerfouten.
Alle afbeeldingen op de website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming van Weemen niet worden gebruikt door derden.

De informatie die met e-mail berichten vanuit naam van Weemen wordt verstuurd, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking,
vermenigvuldiging en/of verspreiding van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Hoewel bij de verzending van e-mail berichten de nodige zorgvuldigheid wordt betracht, kan de juiste, volledige en tijdige overdracht van e-mail berichten niet worden gegarandeerd. Aan de door Weemen gestuurde e-mail berichten en/of bijgevoegde bestanden kunnen geen rechten worden
ontleend.

Privacy statement


Om uw aanvraag voor bijvoorbeeld een brochure correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van u nodig. Wilt u dat deze gegevens niet in ons relatiebestand worden opgenomen dan kunt u dit bij ons melden.
De website van Weemen (www.weemen.nl) maakt gebruik van Google Analytics, een programma voor webanalyse die wordt aangeboden door Google. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om onze site nog beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.